представи част от кандидат-кметовете си за област на пресконференция, провела

...
 представи част от кандидат-кметовете си за област на пресконференция, провела
Коментари Харесай

Български възход залага на Стоян Грозев в Бургас, дипломат ще е кандидат за кмет в Созопол


  показа част от кандидат-кметовете си за област на конференция, провела се през днешния ден. Не липсваха изненади, а номинациите несъмнено са впечатляващи.

Факт е, че младата групировка работи доста съществено в района. Изгради не просто една от мощните структури на партията на в страната, само че и бранд, който има действителен късмет за сериозен пробив по Южното Черноморие.

Кандидатите са съществени имена  - потвърдени престижи, за които е ясно, че не вземат участие алегорично на вота.

 „ Познавате ги като съществени експерти, които имат зад тила си редица публични дела за своя град. За всеки един от тях е пристигнало време, в което би трябвало да създадат по-сериозната крачка. Смея да настоявам, че те са кардинални хора, които държат на думата си и може да им се има доверие “, обобщи номинациите на претендентите за кметове организационният секретар на БВ за Бургас.



В община Бургас „ Български напредък “ залагат на безспорния. С работата си той остави прелестно усещане в последния Общински съвет. Грозев е технократ, има отличен опит като админ и си построи име на честен човек, на който може да се има доверие. „ Той е най-принципният човек, който познавам. За пръв път с чиста съвест ще отида да гласоподавам за кмет, без изобщо да се възнамерявам “, показа го Манол Тодоров.

„ Приемам номинацията с огромна отговорност. Знам, че ще е мъчно, тъй като в се обрисуват много мощни претенденти за кметове, само че не се тревожа. Искам да подсигурявам едно – моята работа до момента постоянно се е водила от добруването на хората. За мен няма значение от кое място идват положителните хрумвания – русофили, русофоби или американофили. Важно е дали тези решения са положителни за жителите “, сподели Стоян Грозев, изтъквайки, че в последния мандат на Общински съвет доста постоянно се гледало от кое място идва обещано предложение и в случай че не е от „ вярната “ група или консултант, било отхвърляно, без значение от целесъобразността му и това, че ще е потребно за бургазлии.

Стоян Грозев уточни, че измежду главните му цели ще бъде въвеждането на избираеми териториални кметове. Това е негова идея от няколко години, когато се направи съществено изследване и откри, че Община Бургас дава отговор на безусловно всички условия за районни избираеми кметове.

„ Въвеждането им зависи напълно от кмета на Общината, който обаче очевидно не желае това да се случи. Изборът на народа е най-съществен, а децентрализацията в нашата община неизвестно за какво не се случва. Вярвам, че един от главните правила на демокрацията е изборът на персони “, акцентира Грозев. Той ще се бори още за възстановяване на чистотата на въздуха, понижаване на административната тежест за жителите и бизнеса и подобряването на бизнес средата.

Вижте още във видеото:



е претендентът за кмет и лидер на листата на " Български напредък " в. Тя има дейна гражданска позиция, обвързвана с културното завещание и опазването на природата. Учредител е на „ Български напредък “.

Мерджанова към този момент е образувала мощен екип и има ясна тактика за разрешаването на демографската рецесия.

Кандидатът за кмет смята, че Поморие може да стане съвременен и софтуерен град, който да е желано място от младите фамилии.

Сред другите от задачите са разрешаването на казуса с водния цикъл в Стария град на Поморие, спасяването на Поморийското езеро и разширение на опциите за туризъм, възстановяване на зелените пространства и обезпечаване тук-там за паркиране. Ангелина Мерджанова е безапелационна, че Поморие може да развие културния и поклоннически туризъм, с което действително да трансформира сезона в целогодишен.

Вижте още във видеото:



" Български напредък " залага на някогашния общински консултант за кмет на. Той е разпознаваема фигура в общината си и има съществени шансове.

Атанасов има опит в локалната власт – като общински консултант от мандата 2015-2019 година.

Посочва за свои цели пътната инфраструктура, която да обезпечи досегаемост до всички обитаеми места, водоснабдяването на селата, което изкара хората на улицата и подобряването на градската среда. „ Не можем да кажем, че Средец е в 21 век. Върнахме се с век обратно, а младите избягаха. Нужна е смяна “, безапелационен е Гошо Атанасов.

Вижте повече във видеото:



Най-голямата изненада идва от, където партията на Стефан Янев издигна за кмет и лидер на листата почетният консул на Република Южна Корея –. Дипломатът има сполучлив бизнес. До този миг не е взел участие интензивно в политиката. Споделя, че му се постанова да навлезе в този терен поради метода, по който се развива обичания му град, тъй като, както самичък споделя – Созопол заслужава доста повече.

„ Созопол е обич и орис! Това ще е мотото на акцията ми. За мен Созопол е една задача. Градът заслужава по-добро ръководство. Има доста пропуски в предходните години. Лично аз съм представял редица хрумвания за развиването на града, само че досегашните кметове не са обръщали съществено внимание. Смятам, че за Созопол могат да се създадат хубави неща, които да преобразят града “, сподели Йосиф Спиридонов.

Вижте повече във видеото:



ще е претендентът за кмет на Приморско. „ Български напредък “ са уверени, че бизнесдамата има всички шансове да стигне най-малко до балотаж. Ваня Андонова е сегашен общински консултант в.

„ Обществото ни страда от неналичия – на отговорност, честност, бистрота и правдивост. Моята роля като кмет ще бъде да възстановя тези неналичия и доверието на жителите в кметската институция. Да покажа, че кметът може да е покрай хората и да взема решение техните проблеми. Ще повеждам политика, ориентирана напълно към локалната общественост, бизнеса и жителите “, сподели Ваня Андонова.

Вижте повече във видеото:



  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР